top of page

Ons beleid

Bij Beyoutiful Skin Clinic doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze gewaardeerde klanten de best mogelijke ervaring hebben, vanaf het moment dat ze onze deur doorlopen tot het moment dat ze het verlaten. Neem even de tijd om ons beleid door te nemen om er zeker van te zijn dat je onze operationele procedures begrijpt. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op, want dan helpen we je graag verder.

Je afspraak annuleren

We weten dat het leven soms in wat in de weg kan zitten. Daarom proberen we zo flexibel mogelijk te zijn als het gaat om het afzeggen van afspraken voor een schoonheidsbehandeling. Als je meer dan 48 uur voor je afspraak annuleert, zullen we ons best doen om een beter tijdslot voor je te vinden, zonder vragen te stellen. Je kan je afspraak ook eenvoudig zelf beheren in onze afsprakentool.

 

Een annulering is enkel geldig via mail of telefoon. Annuleren via sms of sociale media wordt niet geaccepteerd. Je vindt in de bevestigingsmail van de afspraak een link om je afspraak te verplaatsen of te annuleren. Die link is geldig tot 48u voor je afspraak. Je kan ook bellen naar 0497 43 99 29. 

Annuleer je met minder dan 48 uur te gaan, dan zullen we 50% van de behandelingskost in rekening brengen.

Als je ons niet contacteert om je afspraak te annuleren (= no show), brengen we 100% van de behandelingskost in rekening.

Te laat komen

We vragen je op tijd te arriveren voor elke afspraak. Als je meer dan 15 minuten te laat bent, kan het zijn dat we je afspraak naar een ander tijdstip moeten verzetten. Als je merkt dat je te laat komt, kun je het ons het beste laten weten, zodat we eventuele overlast voor andere klanten tot een minimum kunnen beperken.

Vragen?

Heb je een vraag? Aarzel dan niet om Beyoutiful Skin Clinic te contacteren via 0497 43 99 29 of info@beyoutifulskinclinic.be

Alvast bedankt voor je begrip en tot snel!

Liefs Chloë

bottom of page